top of page

Uvjeti sudjelovanja
za sudionike NTC seminara "Kako da učenje postane igra"
 

Ovim Uvjetima reguliraju se prava i obveze svih sudionika koji žele sudjelovati na seminarima „Kako da učenje postane igra“ (dalje u tekstu: "Seminar") u organizaciji ProSport d.o.o. (dalje u tekstu: "Organizator").

1. Prijava i kotizacija:
Za sudjelovanje na Seminaru potrebno je izvršiti uplatu kotizacije unaprijed, sukladno uputama na linku. Uplata kotizacije ujedno je i potvrda sudjelovanja.

2. Otkaz sudjelovanja od strane sudionika:
Ukoliko sudionik odluči otkazati sudjelovanje na Seminaru, povrat iznosa uplaćene kotizacije nije moguć. Međutim, sudionik može imenovati drugu osobu koja će sudjelovati umjesto sudionika. O svakoj promjeni sudionika potrebno je obavijestiti Organizatora mailom na
info@prosport.hr i to najkasnije 3 dana prije samoga seminara.

3. Suglasnost za snimanje i fotografiranje:
Sudionik je suglasan na snimanje i fotografiranje tijekom Seminara u svrhu promocije Seminara.

4. Promjene i otkazivanje Seminara od strane Organizatora:
Organizator zadržava pravo promjene datuma, vremena, mjesta održavanja ili sadržaja Seminara. U slučaju nepredviđenih okolnosti ili nedovoljnog broja prijava, Organizator zadržava pravo otkazivanja Seminara. U tom slučaju, uplaćena kotizacija bit će vraćena sudionicima. Svaka izmjena i promjena bit će na vrijeme najavljena na službenim kanalima Seminara.

5. Zabrana snimanja Seminara:
Sudionicima nije dopušteno snimanje cijeloga događaja ili live prijenosa putem osobnih mobilnih telefona ili drugih elektroničkih uređaja. Snimanje i live prijenos Seminara dopušteno je isključivo Organizatoru. Sudionici mogu fotografirati seminar ili stvarati video isječke i dijeliti takve materijale putem privatnih profila društvenih mreža.

6. Odgovornost:
Sudionici su svjesni da sudjelovanje na Seminaru nosi obvezu na primjereno ponašanje tijekom događaja. Organizator nije odgovoran za bilo kakvu ozljedu, štetu ili gubitak osobnih stvari sudionika tijekom Seminara.

Prijavom za sudjelovanje na Seminaru svaki sudionik prihvaća ove Uvjete sudjelovanja.
 

bottom of page