top of page
promocija.png

 

Razvoj sporta na bilo kojoj razini,  od amaterskog i lokalnog sportskog kluba do  profesionalnog i visoko medijski zastupljenog sporta poput nogometa gdje su najpoznatiji igrači prepoznati na svim svjetskim tržištima (čak i onima koji nemaju puno veze sa sportom), zahtjeva  koordinirani rad sportskih djelatnika na svim razinama. Sve počiva na stručnom sportskom radu, ali da bi sport i sportaši „izašli“ iz sportskih terena i dosegli publiku i potencijalne sponzore, potrebno je u razvoj sporta uključiti i segment promocije.

Sportski rezultat je najvažniji, ali za opstanak sportskih organizacija, klubova i samih sportaša vrlo često je presudna kvalitetna komunikacija s medijima i publikom. Slika sportskih  subjekata- sportaša i organizacija, njihov status, svijest javnosti o njihovoj uspješnosti i značaju rezultata, ono je što će osim povećanja publike dovesti do veće prisutnosti subjekta na tržištu te povećanja marketinške vrijednosti.

Stručnost u promociji važna je zbog ubrzanog razvoja tehnologija i interesa publike. Pro Sport zastupa pojedince, sportske organizacije i poslovne subjekte zainteresirane za ulazak na sportsko tržište, fokusirajući se pritom na razvoj sveobuhvatnog plana promocije s fokusom na davanje vrijednosti, povećanje prihoda i osiguravanje medijske prisutnosti kroz sport.

 

Usluge koje nudimo:

·         Izrada komunikacijske strategije

·         Odnosi s medijima

·         Praćenje medija

·         Zakup oglasnog prostora

·         Organizacija konferencija za medije

·         Vođenje i izrada sadržaja za društvene mreže

·         Posredovanje za TV prava

·         Organizacija PR događanja

·         Medijski treninzi

·         Pisanje sadržaja Copywriting

 

 

bottom of page