top of page
marketing.png

Pro Sport klijentima nudi konceptualizaciju i primjenu marketinških strategija unutar dinamičnog i publici vrlo privlačnog sportskog okruženja.  Sportski marketing specifičan je zbog svojih značajki- u jednu ruku radi se o industriji zabave- svijetu reflektora, pobjedničkih proslava, svijetu stadiona ispunjenim tisućama obožavatelja koji dolaze vidjeti neke od najvećih zvijezda vremena u kojem živimo. U isto vrijeme, osim na sportskom terenu, igra se odvija i između velikog broja zainteresiranih predstavnika poslovnog sektora.

Pro Sport priprema i implementira marketinške strategije s fokusom na ključne sudionike industrije sporta- sportske subjekte (sportaše i sportske organizacije i institucije), kompanije zainteresirane za prodaju proizvoda i usluga na brojim tržištima unutar industrije kao i na rekreativce, publiku, navijače i sve ostale sudionike u industriji sporta. Kao što se sport odvija na različitim terenima i u različitim prigodama, tako i sportski marketing uključuje različite platforme za pristup korisnicima, bilo da se radi o kupcima ili poslovnim suradnicima.

Klijentima nudimo stručan i personaliziran pristup uz evaluaciju i izradu strategije za najuspješniji model promocije u sportu. ​

Kontinuirano analiziramo tržište te omogućavamo ulazak i pozicioniranje naših klijenata u industriju sporta kroz evaluaciju dosadašnjih sponzorstava i procjenu vrijednosti i dobiti od oglašavanja u sportu.

Uz stručan i osoban pristup svakom klijentu, razrađujemo strategiju najbolje vidljivosti (i poruke) klijenta na sportskim i drugim događanjima koje pokrivamo.

Usluge koje nudimo:

·         Izrada marketing strategije

·         Povezivanje sportskih subjekata i kompanija/ osmišljavanje marketinške suradnje

·         Zakup oglasnog prostora

·         Digitalni marketing

·         Brandiranje

bottom of page